ZORG & SCHOONMAAK

ONDERHOUD

Als u uw caravan komt ophalen of laten bezorgen, zorgen wij ervoor dat uw caravan wordt gewassen. Deze wasbeurt verwijdert het stof en vuil dat tijdens de stalling op uw caravan is terechtgekomen. Vaak blijven er sporen van vuil en zwarte vlekken achter die zich in de loop der jaren hebben opgehoopt en niet zo gemakkelijk te verwijderen zijn. Om dit op te lossen bieden wij een service aan welke dit vervuil verwijdert en de caravan een goede bescherming geeft tegen herhaling.

CSS biedt een behandeling waarbij uw caravan eerst met stoom wordt gereinigd. Deze milieuvriendelijke manier van reinigen verwijdert alle groene afzettingen en ingewerkt vuil. Bovendien worden de zwarte strepen die in de loop der jaren op de meeste caravans te zien zijn verwijderd. De caravan wordt vervolgens in een beschermende laag was gezet welke gegarandeerd minstens 1,5 jaar werkt. Vuil werkt niet meer in de verflaag en de caravan krijgt een mooie glans. Al met al een behandeling die de levensduur van uw caravan verlengt en de waarde ervan in de loop van de tijd stabiliseert.

Na vele jaren gebruik wordt het interieur van de caravan vuil zonder dat we het merken. Iedereen reinigt zijn caravans voor en na zijn vakantie, maar vaak met beperkte middelen. We willen nu graag een nieuwe service aanbieden, stoom reinigen van het interieur van de caravan. Naast de oppervlakken worden alle kussens, matrassen en gordijnen intensief gereinigd.
De stoom doodt 99% van de bacteriën en mijten. De textieloppervlakken worden vervolgens behandeld met een milieuvriendelijk product. Hierdoor wordt uw caravaninterieur weer helemaal schoon en fris. Daarnaast krijgt het interieur van uw caravan een ozonbehandeling. Deze behandeling bevordert de hygiëne. In de loop der jaren schimmel en bacteriën accumuleert en stoom schoonmaken, echter, vaak doodt ze, maar kan vervelende of muffe lucht in de caravan. De ozonbehandeling voorkomt dit en de geur verdwijnt en blijft weg. Deze behandeling desinfecteert de ruimte en bestrijdt mijten en stuifmeel.
Een gezondheidsbevorderende behandeling.

Caravan Stalling Spanje

We zijn er trots op u de beste kwaliteit opslagservice en reparaties te kunnen bieden. Na 20 jaar ervaring in de caravanindustrie.