Geopend 9:00-17:00 | +34 633 778 699

Category

Tabbert Puccini 620 SD/F

10,500.00

Specificaties

Merk Tabbert Sanitair
Model Pucini 620 SD/F
Badruimte Wastafel
Bouwjaar 2005
Toilet Porta potti
Opbouw lengte 6,20 meter
Totale lengte 8,20 meter Voortent/Luifel Voortent en zonneluifel
Slaapplaatsen 4
Extra’s  Dak airco
Keuken
Indeling Zijkeuken
Voorzieningen 3 pis gasstel / wasbak / koelkast
Slapen
Bed 1 Groot 2 persoonsbed voorzijde
Bed 2 Rondzit achter / 2 persoonsbed

Beschrijving

Hierbij bieden wij een Tabbert Puccini aan. Deze caravan verkopen wij in opdracht van een klant. Het is een nette caravan met een zgan voortent. De prijs geeft aan dat er wat kleine dingen mis zijn aan de caravan. Er zitten geen insecten gordijnen voor de ramen en de blinderingen werken niet optimaal. Er zitten wel gordijnen voor de ramen. De bekleding is op een paar plekjes gerepareerd en een paar sloten van de kasten werken niet optimaal. Daarnaast heeft de caravan geen vast toilet maar een porta potti. Verder heeft de caravan wat kleine gebruiks sporen aan zowel de binnen- als buitenzijde. Al met al is het wel een mooie caravan die met een klein beetje aandacht weer heel netjes te maken is.

Meer informatie ontvangen?

Veelgestelde vragen

Als je overweegt een gebruikte caravan te kopen, is het raadzaam eerst gedetailleerde informatie in te winnen voordat je de aankoop doet. Zoeken naar een geschikte caravan is niet altijd makkelijk zonder ervaring. Over het algemeen is het het meest plausibel om een jaartje rond te kijken naar het gewenste model en je toe te leggen op je vertrouwde camperdealer.

Ook onervaren kampeerders met onze meer dan 20 jaar ervaring adviseren wij om het perfecte campermodel voor je te vinden. Zo koop je een caravan die precies bij jou en jouw wensen past.

De vraag naar gebruikte caravans kan soms afnemen, wat te merken is aan het vaak toenemende aanbod van gebruikte caravans. Veel camperdealers stemmen hun assortiment campers, bestelwagens en caravans vervolgens af om zich voor te bereiden op de nieuwe verkoop. Ook gebruiken wij deze tijd om ons aanbod en onze voorraad gebruikte caravans perfect voor jou te presenteren.

Breng eerst uw wensen in kaart: met hoeveel personen reist u, wat voor soort reizen wilt u gaan maken, hoe vaak bent u van plan de camper te gaan gebruiken? Zo kunt u zelf alvast een beeld krijgen bij uw behoeftes.

De keuze van de camper die het beste bij uw wensen past volgt uit het volgende stappenplan. De eerste keuze is het type camper.

BUSCAMPER


Een buscampers is feitelijk een bestelbus die omgebouwd is tot camper. Buscampers zijn over het algemeen geschikt voor twee tot vier personen en zijn lekker compact om mee te rijden. Het voordeel van een buscamper is dat je deze kan gebruiken als tweede auto. Buscampers kunnen over het algemeen op een gewone parkeerplaats staan. Het nadeel is dat er iets minder leefruimte is dan bij andere types.

CAMPERVAN


Dit is een relatief nieuw type die het gat tussen de buscamper en de semi integraal camper dicht. De voordelen van beide types zijn verenigt in de CamperVan. Dit model is compact maar heeft, ondanks vergelijkbare lengte en breedte toch meer leefruimte dan de buscamper. Dit komt door de rechte opbouwwanden. Dit type wordt vaak gekozen door stellen zonder meereizende kinderen.

SEMI INTEGRAAL


Doordat er geen slaapplaats boven de cabine is gemaakt, oogt dit model sportief en vang je relatief weinig wind waardoor het brandstofgebruik ook lager is. Semi integraal campers zijn te koop in diverse lengtes, variërend van ca. 5.50 tot 7.50 mtr. en met verschillende indelingen. Soms hebben deze types een hefbed zodat ze over het algemeen geschikt zijn voor 2 tot 4 personen.

INTEGRAAL


|Aantal bedden en bedopstelling

Als eerste keuze bezoekt u tijdens de vakantie vaak steden, wilt u ruimte, wilt u met de camper op wintersport? En niet erg belangrijk, welke wensen heeft u met betrekking tot de bedopstelling. wat is uw wens wat betreft de bedden: wilt u graag ruim en comfortabel liggen of verkiest u leefruimte boven slaapruimte?

Daarnaast kunt u kiezen voor een bepaalde interieurstijl en mate van luxe. En wellicht wilt u graag bepaalde camperaccessoires kunnen opbouwen. In onderstaande antwoorden lichten wij dit verder toe. Maar uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom waarin wij alle tijd nemen om met u mee te denken en van goed advies te voorzien.