Geopend 9:00-17:00 | +34 633 778 699

OVer ons

Caravanstalling Spanje is al meer dan 15 jaar een familiebedrijf met passie voor caravans en alles wat hierbij komt kijken. Leer ons wat beter kennen op onze over ons pagina!

WAAROM KIEZEN VOOR CARAVANSTALLING SPANJE?

We hebben personeel dat net zoveel om uw tweede huis geeft als uzelf. Wij kunnen u helpen om uw caravan en camper te onderhouden en een lange levensduur te garanderen.

Onze locaties zijn allemaal beveiligd via Securitas Direct en zijn uitgerust met geavanceerde camera en alarmsystemen. Daarnaast is uw caravan op onze stalling standaard verzekerd.

In het seizoen werken wij met in totaal ca, 12 werknemers en een wagenpark van 7 eenheden om alle caravans om gezette tijden op de camping af te leveren en op te halen.

Onze huidige tevreden klanten bestand motiveert ons dagelijks om onze klantenservice op een hoog niveau te houden.

Wij zijn er van overtuigd nieuwe klanten eenzelfde niveau te kunnen bieden. 

Ons team

Johan

Eigenaar

Vincent

Garage

Jake

Stalling & transport

Helen

Receptie & administratie

Josue

Stalling & transport

Meer dan alleen caravanstalling

Caravanstalling Spanje is trots op haar geboden activiteiten. Naast de buiten stalling bieden wij overdekte parkeerplaatsen voor caravans, trailertenten, campers en boten. Naast het stallen van uw caravan besteden wij ook het hele jaar door aandacht aan uw caravan.

Elke 2 weken worden alle caravans gecontroleerd op schades welke kunnen ontstaan door de weersomstandigheden. Daarnaast worden jaarlijks alle caravans technisch gecontroleerd. We hebben een goed uitgeruste garage waar we alle reparaties aan caravans kunnen verzorgen. Naast de technische aspecten zoals banden, remmen en verlichting verzorgen wij ook reparaties aan het interieur en exterieur van uw caravan. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het uiterlijk en de hygiëne van uw caravan. Naast stoomreiniging en waxen van de buitenkant van uw caravan zorgen wij ook voor de grondige reiniging van het interieur.