Wij care & we repareren

Reparaties

Caravan Stalling

heeft een goed uitgeruste werkplaats en ervaren monteurs met een jarenlange ervaring.
Wij voeren de meeste reparaties uit in onze garage, van bandenvervanging en smering tot complete remrevisies. Daarnaast verzorgen wij ook reparaties aan de carrosserie van de caravan. Van reparaties tot dakluiken en ramen tot de installatie van airconditioning.
Gratis jaarlijkse controles worden standaard uitgevoerd.
We controleren de staat van de buitenkant (ramen, dakramen, afdichtingen, breukkabels, banden, enz.). In geval van gebreken informeren wij onze klanten en sturen we een offerte om de reparatiewerkzaamheden uit te voeren.
Deze controle voeren wij uit om de caravan in een optimale staat te houden.

Het is echter geen uitvoerige technische controle.

Net als een auto heeft uw caravan een regelmatige service nodig en daarom adviseren wij onze klanten om hun caravan regelmatig een kleine Service beurt te geven. Hierbij worden de remmen uitvoerig getest, alle essentiele onderdelen gesmeerd en de gehele technische staat van de caravan gecontroleerd.

Specialisten

Banden
Veel caravaneigenaren besteden te weinig aandacht aan de banden. De banden van een caravan slijten niet door het frequente rijden, maar door de stilstand. Wij adviseren onze klanten om hun banden regelmatig te laten controleren om veel leed en schade aan zowel de caravan als derden te voorkomen. Dus laat uw banden controleren en bespaar niet op zulke belangrijke dingen.
Gas systeem

Een ander zeer belangrijk onderdeel van de caravanveiligheid is het gassysteem. Bijna iedereen gebruikt de gasfles voor verschillende dingen, maar veel eigenaren vergeten dat dit systeem ook regelmatig getest en onderhouden moet worden. Slangen drogen uit en drukregelaars breken soms en lekken.
Wij kunnen uw systeem testen en controleren op uitgedroogde (verouderde) slangen en onderdelen. Nadat de test en eventuele reparaties naar tevredenheid van de inspecteur zijn uitgevoerd, wordt een officieel en internationaal erkend certificaat afgegeven dat de veiligheid garandeert.

meer diensten

Dak luik

Banden

Remmen

VRAAG UW INSPECTIE AAN

Caravan Stalling Spanje

We zijn er trots op u de beste kwaliteit opslagservice en reparaties te kunnen bieden. Na 20 jaar ervaring in de caravanindustrie.